Beste ouders,

Onze jaarlijkse TAARTENSLAG komt er weer aan!!!

Ieder jaar opnieuw blijkt deze actie een groot succes, waardoor wij meer middelen krijgen om van onze school een nog leukere plek te maken!
De opbrengst van deze koekenverkoop en van alle andere activiteiten die het oudercomité organiseert, vloeit onmiddellijk terug naar de school via allerlei projecten die we met het oudercomité ondersteunen.

Dit jaar voorzien we een aankoop van nieuwe speeltoestellen voor op de speelplaatsen. Jaarlijks komen we ook tussen in de kostprijs van de pony-, bos- en zeeklassen van jullie kind.

We hopen dat jullie, zoals in het verleden, bereid zijn om jullie kinderen te steunen bij de verkoop. Hoe meer taarten er verkocht worden, hoe groter de steun die het oudercomité kan bieden ten voordele van de leerlingen!

Het assortiment is niet gewijzigd bij vorig jaar. Alle koekjes en chocolaatjes zijn apart verpakt en blijven lang houdbaar!

Al onze “verkopers” worden beloond met een geschenk. De foto's van alle geschenken vinden jullie in bij "Kies een prijs". De prijzen staan ook uitgestald op het podium in de lagere school. 
Extra verkoopstrookjes kunnen gevraagd worden op het secretariaat.

De volledig ingevulde verkoopbriefjes, het bijbehorend geld en het strookje met het gewenste geschenk moeten ten laatste op maandag 9 november terug meegegeven worden naar school, zodat wij tijdig de nodige bestellingen kunnen doen.

De thuisleveringen zijn voorzien voor zaterdag 28 november 2020 in de voormiddag en zullen op een corona-veilige manier gebeuren!
Mogen wij vragen om zoveel mogelijk bestellingen die op eenzelfde adres moeten geleverd worden, op 1 briefje te noteren.

De bestellingen buiten Ingelmunster kunnen diezelfde voormiddag (tussen 9u en 12u) afgehaald worden in de grote zaal van de school. Bij afhalingen zullen de corona-maatregelen van de school worden toegepast.
Opgepast! Gelieve hiervoor zeker jullie briefje mee te brengen. Graag ook ervoor zorgen dat alle gegevens (voor- en familienaam) duidelijk vermeld staan op zowel het strookje van de koper als dat van de verkoper!

Heel veel verkoop- en snoepgenot!

Met vriendelijke groeten, Het oudercomité