Beste ouders,

Onze jaarlijkse TAARTENSLAG komt er weer aan!!!

Ieder jaar opnieuw blijkt deze actie een groot succes, waardoor wij meer middelen krijgen om van onze school een nog leukere plek te maken!

De opbrengst van deze koekenverkoop en van alle andere activiteiten die het oudercomité organiseert, vloeit onmiddellijk terug naar de school via allerlei projecten die we met het oudercomité ondersteunen.

Vorig schooljaar hebben we onder meer bijgedragen in nieuwe

turntoestellen en ondersteunden we de fluo-actie door voor alle leerlingen een nieuw fluohesje aan te kopen. We kwamen ook tussen in de kostprijs voor de schoolreizen en zorgden voor extra zwembeurten voor alle leerlingen. Dit jaar organiseren we opnieuw een theatervoorstelling en komen we weer tegemoet in de kostprijs van de pony-, bos- en zeeklassen van jullie

kind.

We hopen dat jullie, zoals in het verleden, bereid zijn om jullie kinderen te steunen bij de verkoop. Hoe meer taarten er verkocht worden, hoe groter de steun die het oudercomité kan bieden ten voordele van de leerlingen!

Het assortiment is een klein beetje gewijzigd bij vorig jaar. De boterwafels werden vervangen door artisanale vanillewafels. Alle koekjes en chocolaatjes zijn apart verpakt en blijven lang houdbaar!

Al onze “verkopers” worden beloond met een geschenk. De lijst van alle geschenken vinden jullie in bijlage. De prijzen staan ook uitgestald op het podium in de lagere school. Foto’s ervan kan je terugvinden op de website van de school! (www.olvschool.be)
Extra verkoopstrookjes kunnen gevraagd worden op het secretariaat.

De volledig ingevulde verkoopbriefjes, het bijbehorend geld en het strookje met het gewenste geschenk moeten ten laatste op maandag 4 november terug meegegeven worden naar school, zodat wij tijdig de nodige bestellingen kunnen doen.

De thuisleveringen zijn voorzien voor zaterdag 23 november 2019 in de voormiddag!
Mogen wij vragen om zoveel mogelijk bestellingen die op eenzelfde adres moeten geleverd worden, op 1 briefje te noteren.

De bestellingen buiten Ingelmunster kunnen diezelfde voormiddag (tussen 9u en 12u) afgehaald worden in de grote zaal van de school.
Opgepast! Gelieve hiervoor zeker jullie briefje mee te brengen. Graag ook ervoor zorgen dat alle gegevens (voor- en familienaam) duidelijk vermeld staan op zowel het strookje van de koper als dat van de verkoper!

Heel veel verkoop- en snoepgenot!

Met vriendelijke groeten, Het oudercomité